15 de julio de 2009

5 artistas, una pizza...o algo así


Hay colegas que me dicen que siempre estoy metido en movidas raras... Quizás tengan razón! 

Al respecto os invito el Sábado 18 de Julio en el Convent de Sant Agustí a las 20:30h donde podréis ver una obra pintada por cinco artistas, entre ellos yo. Supongo que durante el día podréis asistir al live painting (que suena muy pro pero significa que se pinta algo en directo!) de la obra a partir de las 11:30h de la mañana (supongo que estaremos hasta la hora de comer!). Aquí os dejo el texto que me han pasado que os lo explica todo... o casi (En catalán):

"Amics de la pizza! 

Aquesta vegada ve Déu amb una pizza gegant! Dutxa't, posa't la millor roba i vine't al convent, les monges ja t'esperen (-;=…

…i per a aquells intelectualos que pensen en una mica més allà de pizza amb monges aquí un resum de la cerimònia:

5 pintors interpreten varis déus coneguts de les mitologies. En conjunt creen un quadre circular, “la pizza” (Ø 144 cm). Representen 5 principis: el naixement, el creixement, el cim, la decadència i la mort. L'actitud de l'artista pot ser creativa o destructiva, pintant o sobrepintant, així establint una dinàmica interactiva, una sessió de “jazz visual”, un “action painting col·lectiu”. Deixen ser individuals, tocant una simfonia, creant un brou primordial nou. Reaccionant mútuament i impulsant un a l'altre. El resultat representa la seva comunicació, la seva acció recíproca. L'entrexocar de diferents visions, egos i forces artístiques, el joc entre harmonies i donis-harmonies, la successió d'errors i sorpreses seran els mecanismes evolutius de l'esdeveniment. La “sessió visual” serà gravat en vídeo des de vista aèria. En la inauguració es presenta la pizza i els artistes. Després haurà una sessió fusió experimental de “8-bit& ragtime” realitzat per el DJ Dimitry Ghost i els New Orleans Pussy CatsSerà projectat el gravat de manera “time-lapse” així enllaçant el visual amb l'auditiu. Déu també va parlar sobre els últims assajos clínics en la medicina regenerativa i les cèl·lules mare. Perquè en fons la pizza és el sistema de propulsió de la Nau Espacial Mare Nostrum Navis Infinitum.

els déus són:

Aleix Gordo
Carmen de los Llanos
Edgar Ibañez
Eva Sans
Felipe Chávez

el sound fa:

DJ Dimitry Ghost + els New Orleans Pussy Cats   (8-bit & ragtime)"


Posts Relacionados:

Exposición colectiva en Pati Llimona

Expo Cálico Electrónico - Salón del Cómic 2009

No hay comentarios: